YitaiMesin wiwit 1996

Produsen Profesional Mesin Nggawe Kain Sempit

Xiamen Yitai Industrial Co., Ltd.

Nggawe merek lan layanan kelas donya.
Iku gampang kanggo mbukak bisnis nanging angel kanggo tetep mbukak.
Sinau luwih lengkap

WESELURUH ndonya

Pemilik kita, uga manajer umum, Pak Shi, nandur modal keahliane sajrone riset lan pangembangan luwih saka 30 taun kanggo ngrampungake panjaluk dhasar pangguna pungkasan kanggo mesin tenun kain sing luwih cepet lan luwih cerdas, kayata mesin tenun sabuk ritsleting kecepatan tinggi YTA seri YTA. mesin, mesin tenun jarum mesin YTB seri, mesin tenun jarum jacquard komputerisasi YTB-C, mesin tenun jarum jacquard komputerisasi YTB-C, mesin rajut crochet kecepatan tinggi seri YTB-C…

Asphalt_Plant_map_3 CinaUkrainaMeksikoArgentina
Ndeleng Kabeh
  • 1996

    pabrikan
    wiwit 1996
  • 30+

    taun
    Keahlian R&D
  • 20+

    negara-negara
    diekspor menyang luwih saka 20 negara
  • 8

    D & B
    Sertifikat

apaWe Do

Produsen mesin tenun kain sempit

Kontrol bahan mentah

bahan mentahan contro: kita tetep hubungan apik banget karo supplier bahan baku lokal.Kanthi jumlah tuku sing gedhe lan stabil, pemasok njamin nyedhiyakake materi kualitas sing stabil kanggo kita.Lan padha ngatur wong sing ONLY tanggung jawab kanggo tuku lan pangiriman materi kanggo njamin kualitas aman.

Kontrol kualitas

Kontrol kualitas: Buruh sing berpengalaman kanggo ngumpulake mesin ing bengkel;tim QC mriksa bagean;Lan saben mesin siap mbukak 24 jam paling ora sadurunge dimuat.

Keluhan Kualitas

kualitas complains: yen ana pelanggan nggawe keluhan kualitas, kita bakal nerusake menyang tim layanan kita.Dheweke bakal dilaporake langsung menyang manajer pabrik kita.Biasane kita bakal nganakake rapat karo departemen produksi, purchasing lan packaging ing 24 jam, lan bakal nanggapi ing 48 jam kanthi umpan balik lan solusi.

rembugan

· rembugan: biasane kita hubungi pelanggan liwat mail lan telpon.Kita uga lunga ing luar negeri saben taun menyang pasar sing beda-beda kanggo ngunjungi pelanggan saiki.kita bakal ketemu lan ngobrol adhep-adhepan kanggo pemahaman sing luwih apik.

  • Kontrol bahan mentah

  • Kontrol kualitas

  • Keluhan Kualitas

  • rembugan

mail