Babagan Kita

Nggawe merek lan layanan kelas donya.
Iku gampang kanggo mbukak bisnis nanging angel kanggo tetep mbukak.

- Mesin Yitai wiwit 1996

Sapa kita?

Pemilik kita, uga manajer umum, Pak Shi, nandur modal keahliane luwih saka 30 taun riset lan pangembangan kanggo ngrampungake panjaluk dhasar pangguna pungkasan kanggo mesin tenun kain sing luwih cepet lan luwih pinter, kayata mesin tenun sabuk ritsleting kacepetan dhuwur YTA seri YTA. mesin, mesin tenun jarum YTB seri dhuwur, mesin tenun jarum jacquard komputerisasi komputer YTB-C, mesin nyulam crochet seri YTW-C, mesin jacquard kecepatan tinggi YTS lan mesin sing cocog liyane.

Nanging apa sing ndadekake Yitai Machinery miwiti lelungan iki?

Dadi wirausaha dhewe wiwit saka Jinjiang, China.Pak Shi ngerti carane (1) kapasitas produksi dhuwur (2) operasi gampang (3) tingkat mandeg sing luwih murah bisa dadi titik kunci kanggo miwiti bisnis mesin tenun kain sing sempit. Pramila dheweke wis ngrancang mbangun sing beda.

"Pendhaftaran kepinginan wiwit dina aku miwiti perusahaan iki, kanggo nyedhiyani siji-mandeg solusi kanggo kabeh klien kita. Ing Yitai, kita bangga dadi front-runner kanggo kang praktis lan prasaja, lan ndeleng mesin kita landing ing ngisor. tangga dalan pelanggan kanggo sukses."komentar dening Pak Shi.

dasdwq1

MISI

INDUSTRI YITAI NGGAGUNG KUALITAS SEPERTI URIP

Misi Yitai yaiku nyedhiyakake solusi siji mandeg kanggo kabeh klien kita, lan nggayuh hubungan win-win karo klien lan staf kita.

未标题-1

Titik Nyenyet

Wiwitan nganggo aturan tuku implisit kanggo peralatan biaya-efisiensin kanggo operasi gampang lan pangopènan.
Panjaluk iki bisa ditindakake kanthi nyuda biaya manufaktur sing ora perlu lan nyederhanakake tumindak mekanik.
Nanging, praktik iki kejiret ing wiwitan amarga ora kabeh pelanggan bisa ndeleng ide sing penting iki.Wong cenderung stereotype kesederhanaan garis produksi minangka tumpukan baja sing ora ana gunane.Iku misconception sing regane pesawat saka peralatan padha karo ukuran lan exteriors apik.Sayange, pamula kurang kawruh technical gampang misguided dening vendor mesin liyane touting kanggo peralatan rumit saka mata sing mung bisa ndeleng "tandha dolar".
Pungkasane sawise nyelehake tangane, pangguna bakal ngerti yen mesin Yitai minangka pushover nyata kanggo sinau lan operate.


mail