Hubungi Kita

XIAMEN YITAI INDUSTRIAL CO., LTD.

alamat

19F, Gedung Haibin, Lujiang Road Siming District, Kota Xiamen, Provinsi Fujian, China

Telpon

+86 15980402851

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm

Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

mail