Aplikasi

  • Full line elastic underwear tapes production introduction

    Introduksi produksi pita jeroan elastis lengkap

    Kanggo ngerti luwih lengkap babagan nggawe kaset, tinggalake info kontak sampeyan ing ngisor iki.Insinyur sales kita bakal ngubungi sampeyan sajrone 24 jam.Kain sing sempit, elastis utawa ora elastis diarani Pita, pita anyaman lan kabeh dianggep minangka kain tenun sing sempit yen ngemot tenunan selvedges lan kurang ...
    Waca liyane
  • Full line shoelace production introduction

    Introduksi produksi tali sepatu lengkap

    Kanggo ngerti luwih lengkap babagan nggawe zipper, tinggalake info kontak sampeyan ing ngisor iki.Insinyur sales kita bakal ngubungi sampeyan sajrone 24 jam.Tali sepatu tradisional digawe saka kulit, katun, jute, rami, utawa bahan liyane sing digunakake kanggo nggawe tali.Tali sepatu modern asring nggabungake macem-macem serat sintetis ...
    Waca liyane
  • Full line zipper production introduction

    Full line zipper produksi introduksi

    Kanggo ngerti luwih lengkap babagan nggawe zipper, tinggalake info kontak sampeyan ing ngisor iki.Insinyur sales kita bakal ngubungi sampeyan sajrone 24 jam.Yitai zipper tape loom bisa gawé karo sampel pelanggan, kalebu jembaré, kekandelan, materi, fungsi, output.Nggawe gampang kanggo sampeyan kanggo ngasilake massively dening autoco...
    Waca liyane
  • How to make a bandage? Bandage Making machine introduction

    Carane nggawe bandage?Pambuka mesin Bandage Making

    Kanggo ngerti luwih lengkap babagan nggawe bandage, tinggalake info kontak sampeyan ing ngisor iki.Insinyur sales kita bakal ngubungi sampeyan sajrone 24 jam.Nilai pasar tekstil medis diprediksi bakal tuwuh ing CAGR 4.9 persen ing taun 2025. Fibre2Fashion mbahas tekstil medis sing penting - macem-macem jinis i...
    Waca liyane
  • Mask earloop

    Masker kuping

    Topeng medis duwe sawetara jinis kayata topeng 3 lapis, topeng N95.Lan earloop bisa rajutan utawa jinis non-anyaman.Bisa dadi jinis bunder utawa datar.Ing mesin nyulam kuping, 6 jarum bisa nggawe jinis kuping bunder, dene 16 jarum bisa nggawe jinis datar.Bahan benang sing digunakake yaiku ...
    Waca liyane
  • luggage strap

    tali gawan

    Tali koper bakal nutupi tas lan isine utuh nalika lelungan.Tali warna-warni uga nggampangake nemokake tas ing carousel nalika sampeyan teka.Sawetara merek nambah keamanan ekstra kanthi tag kunci lan identifikasi sing disetujoni TSA.Sabuk bagasi minangka aksesoris premium kanggo lelungan ...
    Waca liyane
  • Mattress tape

    Pita kasur

    Biasane, iki minangka kain tenunan poliester utawa rajutan sing sempit sing digunakake minangka overlay wates dekoratif kanggo merek buff-up lan mbedakake produk ing titik adol.Iki digunakake kanggo nutup jahitan ing amben.Kaset kasur ditawakake kanthi macem-macem jembar, warna, desain, tekstur, konstruksi lan ...
    Waca liyane
  • Safety Harness

    Safety Harness

    Sabuk pengaman minangka piranti pelindung sing dirancang kanggo nglindhungi wong, kewan, utawa obyek saka ciloko utawa karusakan.Sabuk minangka lampiran antarane obyek stasioner lan non-stasioner lan biasane digawe saka tali, kabel utawa anyaman lan hardware ngunci.Sawetara harness safety ...
    Waca liyane
  • Elastic underwear tape

    Pita jeroan elastis

    Pita jeroan elastis Pita jeroan elastis dirajut ing mesin tenun jarum jacquard komputerisasi utawa dirajut ing mesin rajutan crochet.Kanggo anyaman elastis, ana pola kanthi nomer numerik, alfabet, logo, lan tandha.Iku nggunakake nilon, katun, spandex-ditutupi benang.Yitai Jacqua...
    Waca liyane
  • Shoelace

    Tali sepatu

    Tali sepatu, uga disebut shoestringsor bootlaces, minangka sistem sing umum digunakake kanggo ngamanake sepatu, sepatu bot, lan alas kaki liyane.Biasane kalebu sepasang senar utawa tali, siji kanggo saben sepatu, rampung ing ujung loro kanthi bagean kaku, sing dikenal minangka aglets.Saben tali sepatu biasane ngliwati ...
    Waca liyane
  • Medical Bandages

    Perban medis

    Bandage minangka bagean saka materi sing digunakake kanggo ndhukung piranti medis kayata klamben utawa splint, utawa dhewe kanggo ndhukung utawa mbatesi obahe bagean awak.Nalika digunakake karo klamben, klamben ditrapake langsung ing tatu, lan bandage digunakake kanggo nahan dre...
    Waca liyane
  • Pet Leash

    Tali Pet

    Sabuk pet yaiku peralatan sing kasusun saka tali anyaman sing digulung ing sakubenge - sing disambungake nganggo gesper pelepas sisih - awak kewan.Sabuk iki umume digawe kanggo duwe tali ing dhadha ing ngarepe forelimbs, lan tali ing awak ing mburi foreli ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2
mail