Mesin tenun pita ritsleting logam YTA 12/25

Katrangan singkat:

Yitai kacepetan dhuwur zipper tape jarum mesin tenun digunakake kanggo gawé kaset zipper kayata logam zipper tape, nilon zipper tape lan plastik zipper tape etc. Output saka 10 kanggo 14 baris lan reed jembaré 20mm lan 25mm, Kapadhetan weft punika saka 3,5 cm kanggo 36,7 cm.Penampilan mesin tenun zipper lan sawetara fitur padha karo mesin tenun jarum seri YTB.Bentenipun punika mesin tenun zipper adopts chain link tetep kanggo gawé kaset zipper karo kacepetan dhuwur lan produksi liyane, tliti saka weaving kepala gampang kanggo nyetel kanggo ketemu dikarepake kualitas dhuwur.Yitai minangka sing pertama ing daratan China sing ngasilake mesin kasebut, perusahaan zipper merek terkenal kayata SBS, YKK, FFF lan sapiturute nggunakake mesin kita kanggo produksi.


Detail Produk

foto

Tag produk

Aplikasi

Kanthi pangembangan masyarakat manungsa, ekonomi, ilmu lan teknologi, zipper saka bahan logam dhisikan kanggo bahan non-logam, macem-macem siji lan fungsi siji kanggo macem-macem lan multi specification pembangunan fungsi lengkap, saka struktur prasaja kanggo dina kepileh lan beautifuldesigns, colorfulshapes , iku proses evolusi dawa.Kinerja, struktur, bahan ganti saben dina.Saiki digunakake ing angkasa, penerbangan, militer, medis, sipil lan lapangan liyane.Zipper cilik nduweni peran sing saya penting ing urip wong lan nuduhake pentinge lan vitalitas.

Miturut materi, ana zipper nilon, zipper resin lan zipper logam. Nylon zipper: zipper Kahuripan, liwat zipper, lim mburi zipper anti banyu, non liwat zipper, zipper balung pindho, zipper tenunan, etc. Resin zipper: emas (perak) zipper untu, ritsleting transparan, ritsleting tembus, ritsleting cahya kewan, ritsleting kuncup, ritsleting berlian.Ritsleting logam: Ritsleting aluminium, ritsleting tembaga (kuningan, tembaga putih, perunggu, tembaga abang, lsp), zipper nikel ireng.

Ritsleting logam, ritsleting nilon, ritsleting plastik.

Fitur tenun pita ritsleting seri Yitai YTA:

1.14 baris kanggo mesthekake produktivitas dhuwur.2.YKK, SBS, SAB, 3F etc. Nggunakake mesin Yitai kanggo gawé zipper tapes3.Stabil mlaku kacepetan 1400 RPM, shedding pigura adopts interior-support kanggo ndandani imbangan kanggo nyepetake lan produksi stabil.4. Sudut krenjang piring tape yaiku 7,5 ° bakal nambah pinggiran tenunan sing luwih sampurna.5.Transmisi sabuk kanggo njamin discharge akurat saka kaset tenunan, tanpa ngrusak kaset zipper. NSK, NTN, FAG etc. kanggo mesthekake quality.8.Back take-off piranti lan beam creel sing diganti miturut panuku dibutuhake.

syarat spare parts

Mangga isi formulir dening"pertanyaan suku cadang"yen sampeyan duwe syarat spare parts, lan nyedhiyani nameplate saka mesin.Kirim gambar miturut manual spare parts, spare parts nyata kudu kasedhiya yen perlu.

peralatan standar:

Back creel, piranti take-off bali

lampiran opsional:

Piranti take-off ngarep, piranti pindho tingkat, balok

Spesifikasi Seri YTA
Model 12/25 14/20
Tape 12 14
Jembaré reed 25 20
Motor 1,5 HP
Kacepetan 1500RPM
Pigura heald 12 PCS 6 PCS
Rantai Baleni 8 gaya cam
Rantai Baleni 8 gaya cam
Kapadhetan weft 3.5-36.7 WEFT / CM
Lampiran normal Piranti take-off bali, Panggonan Creel, lampiran normal
Fungsi lampiran opsional Kanggo Metal Zipper lan Restin Zipper Beam Kanggo Nylon Zipper

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • ssasdgqgyt02

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    mail