YTB ​​6/55 jarum tenun kacepetan dhuwur

Katrangan singkat:

Yitai mesin tenun jarum kain sempit kacepetan dhuwur yaiku mesin tenun jarum jinis Bonas.Mesin bisa ngasilake macem-macem jinis kaset sempit elastis lan non-elastis, ambane saka min.2mm kanggo 300mm, kekandelan ora luwih saka 3.8mm, garis saka 2 baris kanggo 16 baris.


Detail Produk

foto

Tag produk

Aplikasi:

Mesin kasebut cocog kanggo ngasilake macem-macem jinis produk elastis lan elastis kayata tali sepatu, sabuk elastis, sabuk hiasan, sabuk tension dhuwur, sabuk olahraga, sabuk langsir, bandage medial, tape sofa, tape kasur, pita medali, sabuk tas, tali pet, pita, pita angkat, pita kepar, sabuk pengaman, tali bagasi dll.

Yitai YTB kacepetan dhuwur mesin tenun jarum sempit fitur:

Mesin iki nduweni 2 nganti 16 garis, jembar bisa ngasilake saka 2mm nganti 150mm kanthi model sing beda.Jembar kerja mesin duwe macem-macem jinis kanggo nyukupi kapasitas pabrik sing dibutuhake.Kanthi sistem pelumasan otomatis lan sistem gerakan mandeg otomatis benang kanggo nambah kualitas produk, ngirit wektu kerja.

Bantalan impor kayata NSK, NTN, FAG lan sapiturute kanggo njamin kualitas.

Ing sawetara sudhut adopts pindho shedding lever lan pindho chain kaya kanggo ngirimaken, kang ngiyataken sumbu lan transmisi struktur Gir, kita siji pisanan kanggo gawé mesin sudhut kuwi ing China daratan.

Desain creel bali sing cukup kanggo gampang dirakit lan adaptasi.

Piranti take-off bali lan beam creel bisa diganti miturut panuku dibutuhake.

Syarat spare parts:

Mangga isi formulir dening"pertanyaan suku cadang"yen sampeyan duwe syarat spare parts, lan nyedhiyani nameplate saka mesin.Kirim gambar miturut manual spare parts, spare parts nyata kudu kasedhiya yen perlu.

peralatan standar: Klenting mburi

lampiran opsional:

● Piranti take-off bali

● Piranti take-off ngarep

● Feeder karet

● Roller karet

● Double weft pindho latch jarum

● Dobel weft jarum latch tunggal

● Rantai ekstra dawa

● Warp feeder – jinis sabuk

● Piranti pindho

● Double weft lan pindho latch jarum kanggo piranti tape langsir

Spesifikasi Seri YTB 430,560 & 610
Model 2/110 2/150 4/65 6/55 8/30 10/25 12/20 4/80
Tape 2 2 4 6 8 10 12 4
Jembaré Reed (mm) 110 150 65 55 30 25 20 80
Motor 1,5 HP
Kacepetan 1200-1400 RPM
Pigura heald 12-16 bêsik
Desain bunder chain 8-48
Kapadhetan weft 3.5-36.7 WEFT / CM
Lampiran normal 8-21 panggonan creel benang
0 lampiran opsional Beam, feeder karet, piranti lepas landas, sistem jarum tunggal kait ganda, cree l
Spesifikasi Seri YTB 860
Model 4/110 8/55 6/80 10/45 12/30 14/25 16/20 8/60
Tape 4 8 6 10 12 14 16 8
Jembaré Reed (mm) 110 55 80 45 30 25 20 60
Motor 2 HP
Kacepetan 1000-1200 RPM
Pigura heald 12-16 bêsik
Desain bunder chain 8-48
Kapadhetan weft 3.5-36.7 WEFT / CM
Lampiran normal 16-21 panggonan creel benang
0 lampiran opsional Balok, Pengumpan karet, Perangkat tape-off, Sistem jarum tunggal kait ganda, creel
Spesifikasi Seri YTB-D
Model 8/30 10/25 12/20 14/20 12/30
Tape 8*2 10*2 12*2 14*2 12*2
Jembaré Reed (mm) 25 20 15 15 25
Motor 1,5 HP
Kacepetan 1200-1400 RPM
Pigura heald 12-16 bêsik
Desain bunder chain 8-48
Kapadhetan weft 3.5-36.7 WEFT / CM
Lampiran normal 16-21 Panggonan Creel,Lampiran normal
0 lampiran opsional Beam, Feeder karet, Piranti tape-off mburi, Panggonan Creel

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • ssasdgqgyt02

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    mail