YTC-W 609/B8 mesin nyulam crochet

Katrangan singkat:

Yitai High-speed Crochet Knitting Machines digunakake kanggo gawé macem-macem laces elastis utawa non-elastis.Nerangake karo 3 bar, 8 bar lan 11 bar.Model YTW-C 609 padha karo mesin COMEZ kanthi desain apik sing ngasilake daya tahan lan kacepetan cepet nganti 1400RPM.


Detail Produk

foto

Tag produk

Aplikasi:YTW-C Crochet Knitting Machine ngasilake kain sempit sing elastis lan ora elastis kaya bandage medis, tali, tali bra lan liya-liyane.Lan biasane nggawe laces kanthi pola webby.

Fitur Yitai YTW-C seri Crochet Knitting Machine1. Desain kaya Comez ngasilake daya tahan lan kacepetan sing luwih dhuwur.2.Bagéan utama kaya amben jarum, bar weft, chain link diimpor saka Taiwan,3.bantalan saka Jepang NSK / NTN.4.Fitur gerakan mandheg otomatis.5.Kacepetan nganti 1400 RPM.

syarat spare partsMangga isi formulir kanthi "pitakon suku cadang” yen sampeyan duwe syarat spare parts, lan nyedhiyani nameplate saka mesin.Kirim gambar miturut manual spare parts, spare parts nyata kudu kasedhiya yen perlu.

Peralatan standar:Feeder karet, rol pengumpul produk rampung ing sisih loro, creel, wadhah balok

Lampiran opsional:Counter meter, piranti pemanas, balok, feeder positif kanggo benang lungsin

Spesifikasi Seri YTW-C
Model 609/825 B3 609/825 B8 609/825 B12
jembaré operasi 609/825 mm
Gauge Per Inch 15,20
Bar weft 3 bar 8 bar 11 bar
Kapadhetan 5-25/cm
Sambungan chain extension 12 (Normal) 12-50 (Lewih dawa) 12-48 12-120
Motor 1,5 HP
Kacepetan 1200-1400RPM
Lampiran normal Feeder karet, roller ngempalaken produk rampung ing sisih loro, Creel, wadhah Beam
lampiran opsional Beam, feeder positif sing bisa diatur kanggo benang lungsin, Piranti kanggo efek wefts ing rong pinggiran.
Back Benang Creel Ends 200 Ends (100 Ends Ngiwa lan 100 Ends Right)
Back Beam Creel Ends 4
Kapadhetan 5-25/CM

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • ssasdgqgyt02

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    mail