YTP 8/27 jenis swiss jarum tenun

Katrangan singkat:

YTP High Speed ​​​​Automatic Needle Loom cocok kanggo kain sempit elastis lan non-elastis sing prasaja kayata pita bra lan renda.


Detail Produk

foto

Tag produk

Aplikasi:

YTP 8/27 jenis swiss jarum tenuncocok kanggo gawé kain sempit elastis lan non-elastis prasaja kayata kaset Bra lan Lace.

Syarat spare parts:

Mangga isi formulir dening"pertanyaan suku cadang"yen sampeyan duwe syarat spare parts, lan nyedhiyani nameplate saka mesin.Kirim gambar miturut manual spare parts, spare parts nyata kudu kasedhiya yen perlu.

peralatan standar: Klenting mburi

lampiran opsional:

● Piranti take-off bali

● Piranti take-off ngarep

● Feeder karet

● Roller karet

● Double weft pindho latch jarum

● Dobel weft jarum latch tunggal

● Rantai ekstra dawa

● Warp feeder – jinis sabuk

● Piranti pindho

● Double weft lan pindho latch jarum kanggo piranti tape langsir

Spesifikasi Seri YTP
Model 2/135 2/165 4/65 6/42 8/27
Tape 2 2 4 6 8
Jembaré Reed (mm) 135 165 65 42 27
Motor 2 HP
Kacepetan 600-800 RPM 1200-1400 RPM
Pigura heald 16 bêsik 16-20bêsik
Desain bunder chain 8-48
Kapadhetan weft 3.5-36.7 WEFT / CM
Lampiran normal 8-14 Panggonan Creel, lampiran Normal
0 lampiran opsional Beam, Bubber feeder, Back take-off device, Double hook single needle

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • ssasdgqgyt02

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    mail