Mesin kepang YTS 4/16

Katrangan singkat:

Yitai Dhuwur-kacepetan Braiding Machines digunakake kanggo gawé macem-macem tali elastis utawa non-elastis, tarik tali, tali sepatu etc.Iku nerangake karo 2,4,6,8 sirah karo nomer spindles kasedhiya kayata 8,9,12 , 13,16,17,21,24,32,40 etc Ana telung ukuran bobbin kasedhiya 47 * 114mm, 48 * 140mm, 70 * 210mm.


Detail Produk

foto

Tag produk

Aplikasi:Iki digunakake kanggo nggawe macem-macem tali, tali sepatu, tali kekuatan tegangan dhuwur, benang jaring finishing, tali pancing, tali, aksesoris olahraga elastis, aksesoris langsir, lsp.

Fitur Yitai YTS series Braiding Machine1.Basis piring punika Highly anti-ewah-ewahan bentuk amarga materi dhewe lan proses tuwa treatment.2.Material punika SG cast wesi QT600 nampilaken kekuatan dhuwur, dhuwur anti-karat, dhuwur anti-oksidasi.3.Well-dibangun Boards kasusun saka rong bagéyan mau kang ndadekake instalasi gampang déné ora gampang metu saka wangun.4.Heat perawatan mundhak atose lan abrasion-resistance saka Papan.

17. Spare parts syaratMangga isi formulir kanthi "pitakon suku cadang” yen sampeyan duwe syarat spare parts, lan nyedhiyani nameplate saka mesin.Kirim gambar miturut manual spare parts, spare parts nyata kudu kasedhiya yen perlu.

Peralatan standar:Bobbin, Feeder karet

Lampiran opsional:Produk rampung njupuk roller

Spesifikasi Seri YTB-C
Model sirah Spindle Ukuran Bobbin Kacepetan maksimal saka untu godhong Motor Tipe pembawa
YTS 4/16 4 16 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 8/12 8 12 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 6/16 6 16 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 2/24 2 24 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 2/32 2 32 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 2/40 2 40 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 2/48 2 48 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 8/8 8 8 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 8/9 8 9 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 4/12 4 12 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 4/13 4 13 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 8/13 8 13 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 4/17 4 17 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 2/21 2 21 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 2/25 2 25 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 2/29 2 29 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 2/33 2 33 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 2/41 2 41 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS -B 2/16 2 16 70 * 210 mm 360 2 HP C
YTS -B 4/9 4 9 70 * 210 mm 360 2 HP C
YTS -B 2/13 2 13 70 * 210 mm 360 2 HP C
YTS -B 2/17 2 17 70 * 210 mm 360 2 HP C
YTS -B 2/21 2 21 70 * 210 mm 360 2 HP C
YTS -B 2/25 2 25 70 * 210 mm 360 2 HP C
YTS -B 2/29 2 29 70 * 210 mm 360 2 HP C
YTS -B 2/24 2 24 70 * 210 mm 360 2 HP C

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • ssasdgqgyt02

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    mail