YTZ 8/6 Mesin nyulam kabel kacepetan dhuwur

Katrangan singkat:

Produksi kaset kostum, kaset kait, kaset angkat tangan lan jinis liyane.Kekandelan bisa gampang diatur.Ngganti jinis tape lan bahan gampang lan cepet.Multiple werna bisa diprodhuksi ing wektu sing padha.Produk rampung kanthi estetis.


Detail Produk

foto

Tag produk

Aplikasi:

Produksi kaset kostum, kaset kait, kaset angkat tangan lan jinis liyane.Kekandelan bisa gampang diatur.Ngganti jinis tape lan bahan gampang lan cepet.Multiple werna bisa diprodhuksi ing wektu sing padha.Produk rampung kanthi estetis.

 

Yitai YTB kacepetan dhuwur mesin tenun jarum sempit fitur:

1.Imbangan wheel base plate lan pancing line base plate diproses ing tengah mesin kanggo mesthekake tliti, lan kanggo nggawe operasi stabil, kurang geter lan gangguan.

2. Nomer jarum sing beda lan pipa jarum bisa disesuaikan miturut spesifikasi tape sing beda, kanggo njamin kualitas tape sing paling apik.

3. Jarum latch inti nggunakake materi khusus ing mesin sing tepat kanggo nambah nyandhang.

4.All shafts adopts proses electroplating kromium hard ing lumahing duwe katon nggoleki lan kekiatan.

5.ain-poros prewangan migunakake TR prewangan.

Syarat spare parts:

Mangga isi formulir dening"pertanyaan suku cadang"yen sampeyan duwe syarat spare parts, lan nyedhiyani nameplate saka mesin.Kirim gambar miturut manual spare parts, spare parts nyata kudu kasedhiya yen perlu.

Spesifikasi Seri YTZ:

Model jarum Heald Motor Kacepetan Ukuran Paket (mm)
YTZ 8/8 8 8 1 HP 800-1000 RPM 1100*900*1400
YTZ 6/8 6 8 1 HP 800-1000 RPM 1100*900*1400
YTZ 6/6 6 6 1 HP 800-1000 RPM 1100*900*1600
YTZ 8/6 8 6 1 HP 800-1000 RPM 1100*900*1600
YTZ 12/6 12 6 1 HP 800-1000 RPM 1100*900*1600
YTZ 12/4 12 4 1 HP 800-1000 RPM 1100*900*1600
YTZ-N 6/6 6 6 1 HP 1200 RPM 950*1300*1500
YTZ-N 8/6 8 6 1 HP 1200 RPM 1300*960*1650
YTZ-N 12/6 12 6 1 HP 1200 RPM 960*1250*1650
Lampiran normal 128 creel ends, spare parts standar
lampiran opsional feeder karet, sistem rolling

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • ssasdgqgyt02

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    mail