asvqw

YTS 4/16 MESIN KEPANG

Yitai Dhuwur-kacepetan Braiding Machines digunakake kanggo gawé macem-macem tali elastis utawa non-elastis, tarik tali, tali sepatu etc.Iku nerangake karo 2,4,6,8 sirah karo nomer spindles kasedhiya kayata 8,9,12 , 13,16,17,21,24,32,40 etc Ana telung ukuran bobbin kasedhiya 47 * 114mm, 48 * 140mm, 70 * 210mm. Aplikasi: Iki digunakake kanggo nggawe macem-macem tali, tali sepatu, tali kekuatan tegangan dhuwur, benang jaring finishing, tali pancing, tali, aksesoris olahraga elastis, aksesoris langsir, lsp. fitur:
  • Plat dasar banget anti-deformasi amarga materi dhewe lan proses perawatan tuwa.
  • Material yaiku wesi SG QT600 sing nduweni kekuatan dhuwur, anti karat dhuwur, anti oksidasi dhuwur.
  • Papan sing dibangun kanthi apik kalebu rong potongan sing nggawe instalasi gampang nanging ora gampang metu saka wangun.
  • Perawatan panas nambah atose lan abrasion-resistance saka Papan.
Peralatan standar: Bobbin, Feeder karet Lampiran opsional: Produk rampung njupuk roller
Model sirah Spindle Ukuran Bobbin Kacepetan maksimal saka untu godhong Motor Tipe pembawa
YTS 4/16 4 16 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 8/12 8 12 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 6/16 6 16 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 2/24 2 24 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 2/32 2 32 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 2/40 2 40 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 2/48 2 48 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 8/8 8 8 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 8/9 8 9 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 4/12 4 12 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 4/13 4 13 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 8/13 8 13 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 4/17 4 17 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 2/21 2 21 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 2/25 2 25 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 2/29 2 29 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 2/33 2 33 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS 2/41 2 41 48*140mm 360 1 HP A,B
YTS -B 2/16 2 16 70 * 210 mm 360 2 HP C
YTS -B 4/9 4 9 70 * 210 mm 360 2 HP C
YTS -B 2/13 2 13 70 * 210 mm 360 2 HP C
YTS -B 2/17 2 17 70 * 210 mm 360 2 HP C
YTS -B 2/21 2 21 70 * 210 mm 360 2 HP C
YTS -B 2/25 2 25 70 * 210 mm 360 2 HP C
YTS -B 2/29 2 29 70 * 210 mm 360 2 HP C
YTS -B 2/24 2 24 70 * 210 mm 360 2 HP C
 

Mesin Kepang

mail